Lámpakapcsolók

Automata fényszóró kapcsoló

Az automatikus világításkapcsolás nem csak a legmodernebb járművekben elérhető extra. A fényérzékelős kapcsoló modul beszerelésével, bármelyik autó világításrendszere okosítható. Az automatikus lámpakapcsoló feladata, hogy érzékeli a fényviszonyok változását és vezérli a jármű világítását.
A rendszer alapja egy fénymérő szenzor. Csökkent fénymennyiség esetén a lámpákat fel, megnövekedett fény esetén a lámpákat lekapcsolja. Az automata kapcsoló beépítése után, a jármű világítás rendszere a gyári kezelőszervekkel irányítható marad. Az automata kapcsoló kényelmes használatot tesz lehetővé, ha fényes nappal behajtunk, egy mélygarázsba az automatika érzékeli a lecsökkent fénymennyiséget, és amíg mi a parkolójegy húzással vagyunk felfoglalva az autó továbbra is tökéletesen látható marad az elektronikának köszönhetően, ami felkapcsolta helyettünk a világítást.

Hazakisérő elektronika
Utólagosan beépíthető hazakísérő fény. Mikor az autóval sötétedés után vagy éjjel leparkolunk, és bezárjuk a hazakísérő modul önműködően felkapcsolja a jármű fényszóróit. A fényszórók világítási idejét tetszőleges időtartamra lehet beállítani. A fényérzékelőnek köszönhetően a fényszórók csak sötétedés után vagy este kapcsolnak be. Mivel a fényszórók világítanak, nagyban megkönnyítik a lakás, kert vagy garázskapu nyitását-zárását.

Nézze át további autóelektronikai felszereléseinket is:
Antennák, autóriasztók, elektromos ablakemelők, inverterek, tolatókamerák, indításgátlók


Autótípusok