Vezetékcsatlakozó

Vezetékcsatlakozó

A jármű elektromos rendszerében végezett javítások alkalmával különböző kötéstechnikai eszközöket alkalmazhatunk. Használhatunk csúszó sarut, forraszthatjuk a csatlakozási pontokat, de szerelhetünk vezeték leágazó csatlakozóval is.
A leágazó csatlakozó használata egyszerű. A csatlakozót rá kell helyezni a kábelre, amiről a leágazás el szeretnénk indítani. A csatlakozó hüvely belsejébe helyezzük  az új kábelt amivel az új áramkört ki szeretnénk alakítani. A csatlakozót már csak össze kell pattintani és ezzel létrejött a szigetelt csatlakozás. Ezt az eljárást gyakran használják utólagos vonóhorog beszereléshez, a mechanikai szerelés után a jármű gyári rendszeréhez könnyen csatlakoztathatjuk a vonóhorog csatlakozóját.
Használhatunk sarus csatlakozást is. Ebben az esetben az egyik végre forrasztunk vagy krimpelünk egy
csúszó sarut, a másik végre ennek az ellendarabját a csúszó saru hüvelyt szereljük. A kialakult csatlakozási pont szigetelését is meg kell oldani, erre a célra használható a zsugorcső.
Kábelvégeket különböző méretben és formai kialakítással készítik. Széles választékból mindig kiválaszthatjuk a szerelési feladathoz legjobban illeszkedő típust.
A
szemes vagy gyűrűs kábelvégek jól használhatóak nagy áramerősségű csomópontok kialakítására. Testelési pontokat is jól kialakíthatunk velük.

 

Tekintse meg további fényszóró, ködlámpa, hátsólámpa, nappali menetfény termékeinket is.


Autótípusok