WIFI modul

Wi-Fi modul tolatókamerához / parkolóradarhoz

A tolatóradar és kamera hasznos segítség a parkolási feladatok megoldásában. Ezek a rendszerek széles választékban elérhetőek, ezért könnyen kiválaszthatjuk a megfelelő modellt. Mind a két rendszer esetén az autó hátuljára szükséges felszerelni a rendszer egyes elemeit. Parkolóradar esetében a lökhárítóba kerülnek az érzékelők, amik a távolságot mérik az autó útjába lévő akadályokig. Az érzékelő egységek beszereléséhez a választott készülék leírásának megfelelő helyekre a lökhárítóba lyukakat kell fúrni, amibe az érzékelő fejek kerülnek. A lyukfúró legtöbb esetbe mellékelve van a vásárolt készlethez. A radarfej biztos rögzítésére használjunk műanyag vagy fém szenzorrögzítő készletet.
Tolatókamera esetén a kamera egység kerül hátra. A kamera lehet a csomagtérfedélre vagy a lökhárítóra szerelve, de választható a rendszámkeretbe épített megoldás is. A kamerát vagy a radar érzékelőit össze kell kötni a központi egységgel. Ez az összeköttetés lehet vezetékes kapcsolat, de az egyszerűbb beszereléshez választható vezetéknélküli verzió is. A vezetéknélküli kapcsolathoz szükséges a Wi-Fi egység, ami a hagyományos vezetékes kapcsolatot hivatott kiváltani. Tolatókamera esetén a videó jel vezetékes átvitele váltható ki Wi-Fi modullal. Parkolóradarnál a Wi-FI modul a parkolószenzorok interaktív kezeléséhez és az akadályok kijelzése valósítható meg a Laserpark applikáción keresztül.

Tekintse meg további kényelmi felszereléseinket is: Visszapillantó behajtást vezérlő modul, Ablak felhúzó modul, Csomagtérnyitó automatika


Autótípusok