Tuning és versenysport

Tuning és versenysport

Az autógyártók majdnem minden modelljüket több milliós nagyságrendben gyártják. A gyári külső a legtöbb sofőrnek megfelel, de van, aki szívesen tuningolja autóját. Egy mutatós felni felszerelésével sokat javíthatunk az autó kinézetén. A sportos megjelenés érdekében a lökhárítóban lévő műanyag betéteket cserélhetjük alurácsra.
A gyári levegőszűrő cseréje egy direkt szűrőre, sokszor javít az autó karakterén. A Motor direktszűrővel könnyebben jut levegőhöz, ettől javulhat a gázreakció, a motor gyorsabban reagálhat a gázpedál lenyomására. A direktszűrőkben jellemzően nincs szívászaj csökkentő. A megnövekedett szívászajtól még sportosabbnak érezzük az autót.
A műszerfalra szerelhetünk hasznos visszajelző műszereket. Ilyen a turbónyomás mérő, töltésjelző vagy olajhőmérséklet jelző óra. Az órákat beépítő kerettel csoportba rendezhetjük az esztétikus megjelenés érdekében.
A gyári ülések kialakítása sokszor nem megfelelő a sportosan vezető sofőrök számára. Ezeket cserélhetjük sportülésekre, amik minden körülmények között megfelelő oldaltartást biztosítanak. A kagylóülések beszerelését könnyel elvégezhetjük a hozzá tartozó beépítő konzolok használatával.


Autótípusok