Telefonszámaink: +36 1 278 2104; +36 1 278 2105; +36 30 608-0793; +36-30-991-0177 További elérhetőségeink jobb alul a kapcsolatok menüpont alatt!

Regisztráció MRK tagok számára

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező

Vezetéknév:
*
Keresztnév:
*
Email cím:
*
Jelszó:
*
Jelszó újra:
*
Telefonszám
(Formátum: 30-3260840):
-*
 
Fax:
-
Számlázási cím
Ország:
Irányítószám:
*
Település:
Kerület:
Közterület neve:
*
Közterület jellege:
*
Házszám:
*
Épület:
Lépcsőház:
Szint:
Ajtó:
Szállítási cím, ha eltér a számlázási címtől
Ha a számlát cégnévre szeretné, kérjük adja meg a cég nevét, minden más esetben hagyja üresen.
Cégnév:
Adószám:
*
 
 

Tisztelt MRK tagok!

Szeretettel köszöntünk az oldalunkon!

 

Cégünk egy olyan kedvezményes vásárlási lehetőséget kínál a Magyar Rendvédelmi tagoknak, ami a gépjárművekkel kapcsolatos javítási költségeket nagyban tudja csökkenteni.
 

Magyar Rendvédelmi Kar Tagoknak az együttműködési szerződés értelmében igen kedvező
gyári és utángyártott autóalkatrész árakat teszünk elérhetővé. A határozatlan idejű együttműködési megállapodást 2013. évben írta alá Dobson Tibor dandártábornok Úr és cégünk képviselője. 
A kedvezményes árakat minden tag alanyi jogon veheti igénybe, minden kötelezettség nélkül.

A jelentős kedvezmények mellett számos alkatrészünkre Árgaranciát is vállalunk, melynek feltételeiről az árgarancia szóra kattintva többet is megtudhatsz. Érdemes az árgaranciával is élni ! 
Szeretnénk felhívni még a figyelmeteket a  Csomagküldés szolgáltatásunkra is , melynek keretében munkanapokon akár 24 órán belül Magyarország egész területére el tudjuk juttatni a megrendelt alkatrészeket.

Forgalmazunk gyári és utángyártott alkatrészeket, karosszériaelemeket, lámpákat, hűtőket, javítóíveket, olajakat, akkumulátorokat, fogyó-kopó alkatrészeket, ..stb.


A Tagok érdeklődését és rendelését külön erre a célra létre hozott részlegünk kezeli, amit igény szerint folyamatosan fejlesztünk.

A kedvezményes vásárlásnak nem feltétele a regisztráció. A cégünk által felkínált kiemelt kedvezmény a webáruházunkban viszont csak csak a fenti regisztrációt követően fog látszani. Amennyiben regisztráció nélkül szeretnél vásárolni ( ez sem gond természetesen akkor is adjuk a kedvezményes árakat !! ) kérjük hívd kollégánkat munkanapokon hétfőtől - péntekig 8 és 17 óra között a lent megadott telefonszámon, vagy kérj árajánlatot az ml@zsu.hu e-mail címen . 
Ez esetben mindenképpen említsd meg , hogy MRK tag vagy !

 

Kérünk Téged , hogy bármelyik kapcsolatfelvételt is választod minden esetben adj meg egy telefonos elérhetőséget, hogy igény szerint a rendeléseddel vagy árkéréseddel  kapcsolatban tudjunk plusz információt kérni .

 

Bármilyen további kéréssel forduljatok hozzám bizalommal , készséggel állok rendelkezésetekre.

 

Üdvözlettel 


Magasházi László referens     Tel: 06/30-326-0840     ml@zsu.huZS+U főoldal                          Autótípus szerinti keresés                        Olaj akció 


 

Cégünkről röviden:

Cégünk 25. éve az autóalkatrészpiac stabil szereplője !

Magyarország egyik legszélesebb alkatrész palettájával rendelkezünk, naponta beszállítást kapunk

Európai központi raktárakból !

Minden egy helyen ! gyári és utángyártott autóalkatrészek , karosszéria elemek, szerviz, autóüveg, felszerelés. ...stb