Szűrés termékcsoportokra:

Adalékok
Kenőanyagok adalékok AdBlue üzemanyag adalék ZSU.huKülönböző adalék típusokat különböztetünk meg. Vannak a gépjármű üzemeltetésének szempontjából elégethetetlenül szükséges adalékok, mint az AdBlue. Ez a gépjárművek kipufogógázainak károsanyag tartalmának csökkentésére használt folyékony anyag. A gépjármű kipufogógázaihoz kerül befecskendezésre, aminek célja, hogy szelektív katalitikus redukciós (SCR) technológiával csökkentse a nitrogén oxidok kibocsátását. Ha a gépjármű fedélzeti rendszere az AdBlue folyadék utántöltését jelzi, az első lehetséges alkalommal töltsük fel a tartályt, mert a jármű csak így lesz képes a környezetvédelmi normák betartására.

Egyes adalékanyagok használata, előnyös az autó üzemeltetése során. Használhatunk DPF részecskeszűrő tisztító adalékot, a szűrő eltömődésének megakadályozása érdekében.

Adhatunk az üzemanyaghoz injektor tisztító folyadékot, annak érdekében, hogy autónk mindig a legjobban teljesítsen.

A hűtőrendszer karbantartása a hűtőközeg cseréjekor elvégzendő feladat, ilyenkor célszerű a hűtőmosó adalék használata, hogy a fűtőfolyadék a legnagyobb terheléses motorüzemekben is akadálytalanul áramolhasson a rendszerben.

Olajcsere alkalmával használható hasznos segítség a motoröblítő adalék, ami segít a motor olajjáratait a lehető legjobb állapotban tartani, így biztosítani a hosszútávú problémamentes használatot.

A motor védelmét szolgálja a felületnemesítő adalékok használata. Különösen nagy terhelésnek kitett vagy teljesítménynövelt motorok esetén élvezhetjük jótékony hatásukat, egyes adalékokkal akár a jármű takarékosabb üzemét is elérhetjük.

Megadott szűrési feltételekre termék nem található!

Árak megjelenítése EURO-ban is