• Szerelőlámpa ELTA VISION PRO 300LS
ELTA VISION PRO 300LS

Az autóelektronika és a világítás terén szerzett szakértelmet egyesítve az ELTA létrehozta a VisionPRO márkanév alatt futó lenyűgöző, új gépjármű szerelőlámpa termékcsaládot.

Az ELTA VisionPRO a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

Sokoldalú fény

A biztonságos és hatékony munkakörnyezet kialakításához elengedhetetlen, hogy a motorteret, a kerékívet vagy a jármű alját fénnyel elárasszuk. A VisionPRO ellenőrző lámpák elülső COB LED-es fényforrása ezt könnyedén és akár 500 lumen fényerővel is megteszi. A lámpák egy felső LED-del is rendelkeznek, fókuszált fénysugárral, amely mélyebb, sötétebb területeket ér el az ellenőrzéshez.

Agilis szerelés

Az ellenőrző lámpa hatékony és biztonságos elhelyezése trükkös lehet, ezért a VisionPRO lámpák forgatható horoggal és bármilyen panelre rögzíthető mágneses alappal rendelkeznek. A forgó kialakítás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a fénysugarat szögben állítsák be, és tökéletes kéz nélküli megvilágítást érjenek el.

Robusztus kialakítás

A VisionPRO lámpákat úgy tervezték, hogy ellenálljanak bármilyen forgalmas garázskörnyezet ütéseinek és leejtésének. A szilárd külső toknak és a lezárt csatlakozóknak köszönhetően egyszerűen csak porolja le, törölje le, és töltse újra és újra.

Lítium-ion teljesítmény

A beépített Li-ion akkumulátor USB-C töltéssel szuper gyorsan feltölthető így nincs szükség többé akkumulátor vadászatra vagy nem kell bedugni a hálózatba. Egyszerűen töltse fel, ha nem használja, bármilyen tápellátású USB-forrásról, vagy használja a mellékelt USB hálózati adaptert.

Műszaki adatok:

- 300 lumen első COB LED
- 30 lumen felső LED
- 3/15 órás üzemidő
- 330 fokban forgatható mágneses talp
- USB és hálózati töltés

A csomag tartalma:

- 1 db lámpa
- 1 db USB-C kábel
- 1 db hálózati adapter

Kedvezmény: 22 %

Eredeti ár: 16 860 Ft

db

1 munkanap

Helyettesítő termékek betöltése folyamatban...