CTEK akkumulátor töltők

A CTEK története több mint 30 évvel ezelőtt kezdődött Vikmanshyttanban, a svédországi Dalarna kis faluban.

Alapítónk - a svéd feltaláló Bengt Wahlqvist - itt hozta létre az első akkumulátortöltőt, amely elektronikus impulzus technológiát használt. Bengt technikai szakértelmének és kitartásának köszönhetően megszületett a világ első „okos” akkumulátortöltője. 1997 óta termékkínálatunk jelentősen megnőtt, hogy megfeleljen a járműtulajdonosok, a szakmai műhelyek és számos más iparág alkalmazásainak. Büszkén mondhatjuk, hogy termékeink a világ minden tájáról szakértői értékelést kapnak, és rendszeresen megnyerik a versenyt azzal, hogy „tesztben legjobbnak” minősítik őket.

 

Most évente több mint egymillió akkumulátortöltőt adunk el 70 országban, a világ minden tájáról.

 

2018 májusában a CTEK felvásárolta a Chargestormot, Skandinávia legnagyobb gyártója és fejlesztője az elektromos járművek (EV) töltési megoldásait; ennek a gyorsan növekvő ágazatba való belépés iránti elkötelezettségünk tükröződése. A Chargestorm erős termékbázissal, csúcstechnológiával és szakértelemmel az EV-ben, valamint a CTEK globális jelenlétében és hírnevében a minőség és az innováció terén az akkumulátorok kezelésében máris viharral haladunk.

 

A CTEK tulajdonosa az Altor, egy magántőke-alap, amely nagy teljesítményű északi vállalatokba fektet be. Támogatásukkal büszke örökségünkre építhetünk, hogy a jövőben még sikeresebbek legyünk

 

CTEK: Az akkumulátor teljesítményének maximalizálása

 

Az akkumulátor teljesítményének maximalizálása nem csak szlogenünk - minden tevékenységünk és minden termékünk középpontjában áll. Ez azt jelenti, hogy túllépjük a kutatás és fejlesztés határait, hogy új akkumulátortöltési technológiákat hozzunk piacra. Ügyfeleink nem várnak mást, csak a legjobbakat termékeinktől, függetlenül attól, hogy otthon, a műhelyben használják őket, napi munkájuk nélkülözhetetlen részeként, vagy akár a versenypályákon. És mi megelőzzük a versenyt, mert folyamatosan fejlődünk és folyamatosan újítunk. Nézzen körül, és meglátja, hogy az egész szervezetünk él és lélegzik ezen a megközelítésen. Ahol mások diverzifikálódtak, mi továbbra is az akkumulátor teljesítményének maximalizálására összpontosítunk. Ezért a CTEK a globális piacvezető az akkumulátor-kezelési megoldások terén.

 

Vásárlás:
 

TÖLTŐK ÉS TESZTEREK

TÖLTŐ KIEGÉSZÍTŐK