LIQUI MOLY Motorolajok


LIQUI MOLY Németország legnépszerűbb motorolaja.


Az olyan díjak, mint a "Top Brand" vagy a "Best Brand" évek óta tükrözik kiváló hírnevünket mind a szakértők, mind a végső fogyasztók körében. Ezek a sorozatgyőzelmek nem véletlenek, vagy csak automatikusak. Ezek a napi elkötelezettség eredményei. Ez az összetartozás tesz bennünket erőssé, különlegessé, ami sikeressé tesz minket világszerte. Ez a "mi" teszi a márkánkat!

 

Lelkesedés - minden gondolatunk és cselekedetünk hajtóereje. Elkötelezettségükkel és szenvedélyükkel, ötleteikkel és képességeikkel több mint 1000 munkatársunk tette a LIQUI MOLY -t olyanná, amilyen ma: világszerte elismert prémium minőségű kenőanyagok, motorolajok, adalékanyagok, járműápolási termékek, vegyi javító eszközök, szerviztermékek gyártója, ragasztók és tömítőanyagok. A kiváló minőség globális védjegye, amely lelkesedéssel tölti el az ügyfeleket. Világméretű márka, Németországban gyártva. Élvezze a teljes termékskála előnyeit, amelyek mindent megtalálnak, amire szüksége lehet: több mint 4000 termékkel kínáljuk a tökéletes terméket a világ bármely járművéhez. Legyen szó személygépkocsikról, kerékpárokról, haszongépjárművekről, építőipari gépekről, csónakokról vagy kerti gépekről. Otthoni, professzionális műhelyi alkalmazásokhoz vagy hatékony ipari felhasználáshoz: problémamegoldóink meghosszabbítják a motorok és aggregátumok élettartamát, és hosszú évekig biztosítják kiváló teljesítményüket és megfelelő működésüket. Ezek a legfontosabb tényezők a vezetési élvezet fokozásához és a költségek hosszú távú csökkentéséhez. A legfinomabb nyersanyagok, a folyamatos minőségellenőrzések és a legmagasabb előírásoknak való megfelelés verhetetlen minőséget és egyedülálló előnyöket garantál az Ön számára. A LIQUI MOLY -ban nem csak terméket vásárol. Maximális előnyöket kap, személyes tanácsadással, átfogó szolgáltatással és páratlan figyelemmel az ügyfélre. Ez a küldetésünk. A józan ész egészséges adagjával, az elhivatottság bőségével és a látnivalóinkkal egy világos célt tűzünk ki: lelkesedéssel tölteni.

 

Egy márka - minden megoldás! Egyike vagyunk a világ néhány teljes választékú márkájának, és több mint 4000 terméket kínálunk egyablakos üzletünkből! Kínáljuk a világ legszélesebb, legmélyebb motor- és hajtóműolajait, üzemanyag- és olaj-adalékanyagait, ápolószereit, vegyi problémamegoldóit és szerviztermékeit. Prémium minőségben - mindig és mindenhol.

 

MADE IN GERMANY - NÉMETORSZÁGBAN KÉSZÜL

 

Mint sváb gyökerekkel rendelkező ötletek melegágya és lelkiismeretes globális szereplő, ma is csak Németországban kutatunk, fejlesztünk és gyártunk. Mi pedig 60 éve emeljük a mércét a minőség és a szolgáltatás tekintetében. Megoldásaink nagyrészt saját receptjeinken alapulnak, amelyeket tartósan tesztelünk és alkalmazkodunk a legújabb műszaki körülményekhez. Folyamatos minőségellenőrzések - a nyersanyagszállítástól a gyártásig, egészen a szállításig - maximális nyugalmat biztosítanak.

 

MINŐSÉG ELLENŐRZÉS

Gondolkodásunkat és cselekedeteinket nem olyan szavak uralják, mint a „kellene”, „lehetne” vagy „lehet”. Csak csináljuk! Ugyanez vonatkozik a minőségirányítási megközelítésünkre is. Cégünk a DIN EN ISO 9001: 2015 (minőség) és a DIN ISO 14001 (környezet) tanúsítvánnyal rendelkezik.


Motorolajok:

 

Liqui Moly Diesel High Tech 1L
Liqui Moly Diesel High Tech 5L
Liqui Moly Longlife III 1L

Liqui Moly Longlife III 5L
Liqui Moly Special Tec F 1L
Liqui Moly Special Tec F 5L
Liqui Moly Top Tec 4100 1L
Liqui Moly Top Tec 4100 5L
Liqui Moly Top Tec 4200 1L
Liqui Moly Top Tec 4200 5L
Liqui Moly Top Tec 4600 1L
Liqui Moly Top Tec 4600 5L

Liqui Moly Mos2 Leichtlauf 10W-40 1L

Liqui Moly Mos2 Leichtlauf 10W-40 5L