Nisotec kenőanyagok

A NISOTEC kenőanyag-üzlet az olaj és műszaki folyadékok fejlesztését, gyártását és értékesítését végzi a fogyasztók, a kereskedelmi és az ipari piaci szegmens számára.

A NISOTEC termékeket Szerbián kívül nyolc országba szállítják. Ezek Szlovénia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Macedónia, Románia, Bulgária és Albánia. A termékeket 20 disztribútoron keresztül helyezik el a régióban, Romániában, Bulgáriában és Bosznia-Hercegovinában pedig a NIS „leányvállalatai” útján, a benzinkutak hálózatával. Sok versenytárshoz képest a NISOTEC olajok aránya a legjobb az ár és a minőség között, így hosszabb időközökkel cserélhetők, jobb védelmet és megbízható motor működést, valamint üzemanyag-megtakarítást és hosszabb motor élettartamot biztosítanak, és szem előtt tartva ezt az alapot a neves gyártók által gyártott olajokat és adalékanyagokat, amelyek világszerte ismert márkákat szállítanak, szintén felhasználnak gyártásuk során, akkor nincs különbség olajaik minősége és a NISOTEC között.

 

A NIS-ben található kenőanyag-üzlet az olaj és műszaki folyadékok fejlesztését, gyártását és értékesítését végzi a fogyasztók, a kereskedelmi és az ipari piaci szegmens számára. A NISOTEC termékek széles portfóliója, több mint 170 különféle termékkel és 500 termékkel, magában foglalja a gépjárműolajokat és a mezőgazdasági és építőipari gépek olajait, az ipari ágak olajait, a különböző kenőanyagokat és a műszaki folyadékokat is. Az olaj minőségét a legismertebb gépjárműgyártók több mint 30 jóváhagyása tanúsítja: a Mercedes, a Volkswagen, az MAN, a Volvo, a Cummins, a Mack, a Renault, amelyek jóváhagyták a NISOTEC olajok használatát járműveikben és felszereléseikben. Ezen kívül a Kenőanyagok Osztály rendelkezik az integrált minőségirányítási rendszerrel, amely magában foglalja: Minőségirányítási rendszert (ISO 9001: 2008), környezetvédelmi irányítási rendszert (ISO 14001: 2004) és Munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszert (OHSAS 18001: 2007) A nagyfogyasztók motorjain és felszerelésein szakértőkkel közösen végzett számos teszt bizonyítja, hogy a NISOTEC olajokat jóval hosszabb ideig lehet használni, mint az ajánlott intervallum vagy a megtett kilométer, ennek hatására a fogyasztónak kevesebb lesz a költsége.

 

Hagyományosan négy éven át a NISOTEC szervezte a forgalmazók éves összejöveteleit, amelyek során bemutatják az újdonságokat ebben az üzleti szegmensben, valamint azokat a fő kihívásokat, amelyekkel a régió kenőanyag-piaca szembesül.

 

Cikkszám Megnevezés
NISOTEC01 Nisotec Oplatol BM 2 206L
NISOTEC02 Nisotec Oplatol BM 4 203L
NISOTEC03 Nisotec Oplatol R 203L
NISOTEC04 Nisotec 2T
NISOTEC05 Nisotec 2T Scooter
NISOTEC06 Nisotec 2T Scooter
NISOTEC07 Nisotec 2T Semisint
NISOTEC08 Nisotec 2T Sint
NISOTEC09 Nisotec 4T Garden
NISOTEC11 Nisotec Grease Graphite 2 EP