PETRONAS DURANCE Autóápolási termékek

A Forma-1 csak a legjobbat engedi a legjobbakhoz: abszolút tökéletesség gyenge pontok nélkül.

A PETRONAS Durance egy szuperprémium autóápolási termékcsalád, amelyet a MERCEDES AMG PETRONAS Formula-1 csapat tesztelt és értékelt a legnagyobb kihívást jelentő Forma-1 versenypályákon, hogy optimalizálja a jármű hatékonyságát és esztétikai hatását. A termékcsalád két speciális vonallal teljesíti ezt a kettős célt: az Üzemanyag-adalékok sor, egy sor nagy teljesítményű tisztítószer, amelynek célja a motor élettartamának és teljesítményének maximalizálása, hatékonyságának teljes potenciálra emelése; a Car Care vonal, az innovatív felületjavítók új sorozata: ugyanazok, amelyek állandó ragyogást kölcsönöznek az „Ezüst Nyilaknak”. Az F1 dobogós technológiai szabványok szerint kifejlesztett PETRONAS Durance sorozat már elérhető az autó teljesítményének a legjobb elérése érdekében. 

A Forma-1 a teljesítményről és a sebességről szól; de a kemény munkán és a részletekre való odafigyelésen alapuló tökéletességre való törekvésről is szól. Ez a törekvés inspirálta a PETRONAS Durance termékcsalád létrehozását a MERCEDES AMG PETRONAS Forma-1 Team autókhoz és a támogatási flottához: csúcstechnológia, amely csaknem 100 éves know-how-ból és a világ legjobb autóápolási szakértőiből származik, Úgy tervezték, hogy nyerő eredményeket érjen el a pályán és a mindennapi vezetési élmény érdekében.

A Formula-1 Világbajnokság hatszoros győztesének, a Mercedes AMG PETRONAS Team hivatalos beszállítójának teljes prémium termékkínálata az autó karbantartására és gondozására.

MEGNÉZEM A TERMÉKEKET!