Skyrich Lithium ION akkumulátorok

A Skyrich Powersport Batteries a dél-kaliforniai székhelyű Global Power Central Inc. része.

Hivatalos beszállítója a KTM, DUCATI és KAWASAKI motorkerékpároknak. Több mint 20 éves ipari tudásunkkal és tapasztalatunkkal az akkumulátortechnológia élvonalában járunk. Kiváló minőségű motorkerékpár-akkumulátorokat, ATV-akkumulátorokat, hómobil-akkumulátorokat, fűnyíró-akkumulátorokat, quad-akkumulátorokat és robogóakkumulátorokat gyártunk és szállítunk.

 

Kiváló minőségű akkumulátorok

 

Több mint 30 éves gyártási tapasztalatunkkal kiváló teljesítményű sport akkumulátorokat gyártunk elfogadható áron. Kiváló minőségű akkumulátoraink kiváló csereakkumulátorok motorkerékpárjához, robogójához vagy bármilyen nagy teljesítményű sportjárműhöz. Akkumulátoraink hosszú élettartamúak, nagy teljesítményűek, és a környezetre nézve biztonságosabbak a rendelkezésre álló más típusú akkumulátorokhoz képest. Szigorú minőségbiztosítási rendszerünk van annak érdekében, hogy minden általunk gyártott akkumulátor megfeleljen a magas minőségi követelményeinknek.

 

Környezetbarát akkumulátorok

 

Manapság mindenki aggódik a környezetvédelemért. A Skyrich Powersport akkumulátorok sem kivételek. Folyamatosan keresünk innovatív módszereket termékeink még jobbá tételére, miközben olyan terméket készítünk, amely megfelel ügyfeleink igényeinek, miközben környezetbarát marad. 

Olyan lítium-ion polimer akkumulátorokat kínálunk, amelyek nagy teljesítményt nyújtanak, miközben csekély mértékben terhelik a környezetet. Lítium-ion polimer akkumulátoraink hosszú élettartamúak (akár 10-szer hosszabbak) és kisebbek (a tömeg 1/4-e) a hagyományos ólom-savas akkumulátorokhoz képest. Nagyobb teljesítményt is kínálnak, körülbelül négyszer akkora, mint az ólom-savas akkumulátoroké.

 

A lítium-ion akkumulátorok előnyei:

  • Kisebb térfogat és tömeg a normál ólom-savas akkumulátor 1/3-a
  • Gyors újratöltés nagy áramerősséggel
  • 10C árammal újratölthető és 6 percen belül 90%ra tölthető
  • Kiváló ciklusélettartam több mint 2000 ciklus a JISD szabvány szerint (savas ólom akkumulátor csak 150-300 ciklus)
  • Nincs kiömlés – nincs sav belül, nincs szivárgási probléma
  • Nincs szennyezés – nem tartalmaz savakat és nehézfémeket, például ólmot, kadmiumot, higanyt (higanyt)

Skyrich Powersport lítium-ion akkumulátorok

 

Innovatívak vagyunk, és törődünk a környezetvédelemmel. A fiatalabb generációnak tiszta és egészséges környezetre van szüksége ahhoz, hogy éljen és élvezze. Mindenkinek szüksége van tiszta talajra, szennyezetlen vízre és friss levegőre. Szennyezésmentes akkumulátorainkat adjuk Önnek. A Skyrich Powersport akkumulátorok zöld energia ellátására készültek. Lítium-ion akkumulátoraink biztonságosak és nem szennyezik a környezetet. A lítium akkumulátorainkban nem találhatók mérgező anyagok, például kadmium, ólom vagy higany. Ha lemerül az akkumulátorunk, használjuk műtrágyának és tegyük virágcserépbe. Lítium akkumulátoraink foszfátot, vasat és lítiumot tartalmaznak. Ezek a szerves sók nem mérgezőek a talajra, a növényekre és a környezetre.

 

Akkumulátoraink kisebb méretűek, mint a hagyományos akkumulátorok és sokkal könnyebbek. De erejük sokkal nagyobb! A legtöbb szárazföldi, tengeri és havas powersport járműben használható lítium-ion akkumulátorok használata biztonságos. Biztonságos, mert akkumulátoraink nem éghetőek és nem robbanásveszélyesek. Az akkumulátorok savmentesek. Nem szóródnak ki veszélyes vegyszerek, és hosszabb az eltarthatóságuk. Még akkor is, ha Harley-Davidsonjával az autópályán cirkál, sportos bukósisakban és felszerelésben robog a városban, csónakjában átsiklik a hullámokon, hóban síel motorosszánnal, a Skyrich Powersport akkumulátorok gondoskodnak járművének energiaellátásáról és megtartásáról. biztonságban vagy.

 

Környezetbarát akkumulátorok, ez a mi termékünk, és örömmel mutatjuk be őket a világnak a biztonságos használat érdekében.


>>VÁSÁRLÁS<<