Szűrés termékcsoportokra:

SILK PREMIUM

A SILK Premium termékcsaládunk egyedülálló, első osztályú készítmények, segítségükkel rendkívül gyorsan, környezetbarát módon (víz használata nélkül), teljeskörű autóápolás végezhető. Fontosnak tartjuk, hogy minél kisebb mértékben terheljük a környezetünket, ezért kifejezetten olyan termékeket hoztunk létre, amelyek 100%-ban környezetbarátok.
 

Az autó külsejét kezelhetjük Silk Premium Car wash&shine-al, ami tisztít és ápol egy lépésben. Innovatív összetételének köszönhetően teljeskörűen megtisztítja és kifényesíti minden gépjármű felületét.
A Silk Premium Nano Finish eltávolítja és lepergeti a szennyeződéseket a gépjárművek külső felületeiről. A viaszos technológia a tükörfényű csillogás mellett UV védelmet biztosít, valamint taszítja a vizet és a szennyeződéseket. Vizes bázisú környezetbarát termék, nem tartalmaz vegyszereket vagy súrolószereket, amelyek károsíthatnák a fényezést vagy a kárpitot.
A jármű gumi alkatrészeire használható a Silk Premium Tyre Shine gumi, műanyag és bőrápoló termék kívül-belül egyaránt tökéletes eredményt nyújt. Víz alapú, környezetbarát felülettisztító termék, ami gyorsan és könnyen használható külső, belső felületeken egyaránt.
A Silk Premium Dashboard Care, más belső műanyag ápoló termékekkel ellentétben, tartós hatású, használatával sokáig ápolt és pormentes lesz a gépkocsink műszerfala.

További külső és belső tisztítószer kínálatunkért kattintson a gyártókra:
MANNOL, MOTIP, SONAX, BERNER, SILK PREMIUM

Árak megjelenítése EURO-ban is