Szűrés termékcsoportokra:

Belső felszerelések

A legtöbb autó utastere gyári állapotban nem mindig a legkényelmesebb vagy nem elég praktikus azok számára, akik sok időt töltenek autózással.
Ha a vezető ülés gyári felszereltségben nem tartalmaz könyöklőt, akkor utólagosan is beépíthetünk kartámaszt. Kartámasznak köszönhetően hosszú úton vagy a munkába ingázáskor nagyobb kényelemben utazhatunk.
Gyakori probléma, hogy a biztonsági övet nem tudjuk megfelelő pozícióba állítani, hosszútávon az öv kellemetlenül nyomhatja az ember vállát, a megoldást ilyenkor a biztonsági övpárna jelenti. Az övpárna használata nem csak kényelmesé teszi az autózást, de egy designes darab az autó belsejét is feldobja.
A téli időjárás fokozott igénybevételnek teszi ki a járműveket. Nem csak a jármű külső elemeit veszi igénybe nagyobb mértékben az esős, havas csapadék. Az autó belső kárpitjaira szőnyegéibe is sokkal több nehezen eltávolító szennyeződés kerül. A sár és a latyak ellen hatékonyan védekezhetünk gumiszőnyeggel vagy utas és csomagtér tálcával.
A kormánykerék borítása gyakran hajlamos a kopásra. A kifényesedett kormány felülete csúszóssá válhat, ami balesetveszélyes. Kormányvédő használatával újszerűvé válhat a kopott kormánykerék.
A belső térben egyéb hasznos kiegészítőket is elhelyezhetünk. Plusz italtartó beszerelésével mindig lesz hely az üdítő számára, amit az útra viszünk magunkkal. Az ülésre felszerelt hálós tárolózsebben tetszőleges autóápolási termékeket biztonságosan tárolhatunk.
Az utazás során a biztonság mindig elsőszámú szempont. Az autó biztonsági rendszereit a tervezés során első sorban felnőtt emberekre optimalizálják. Gyerekek szállításánál fontos, hogy a szabályoknak megfelelő gyermekülés vagy ülés magasító legyen az autóban. A megfelelő biztonságot csak ezen kiegészítők használatával tudjuk biztosítani.
A járművet számos elektronikus berendezés védi. Az elektronikus berendezéseket kiegészíthetjük mechanikus védelemmel is. A kormányzárak feltörése időigényes és nyitásuk után még az elektronikus védelem kiiktatását is meg kell oldani, ez megnövekedett kockázatot jelent a tolvajoknak.

 

Árak megjelenítése EURO-ban is