Szűrés termékcsoportokra:

Külső autófelszerelések

Az autófelszerelések választéka nagyon széles. A jármű különböző pontjaira szerelhetünk fel olyan tartozékokat amik hasznosak vagy megkönnyítik a használatot a mindennapok során.
A jobb láthatóság érdekében az ajtók élére helyezhetünk el prizmás élvédőt. Az élvédők mind két oldalán tartalmaznak fény visszaverő prizmákat. Használatukkal rossz látási viszonyok között is észlelhető lesz a közlekedők számára az autó nyitott ajtaja. Ezen kívül a jól elhelyezett élvédő a fényezést és az ajtót is megvédheti egy szűk parkolóhelyen a festék lepattanásától vagy az ajtó behorpasztásától. A prizma nélküli élvédő hatékonyan véd a festék lepattanása ellen.

Ha az autó antennája elöregedett, elveszett vagy eltörött, akkor különböző méretű és kialakítású antennák közül lehet válogatni. A gyári kialakításhoz illeszkedve választható talp nélküli antenna, ami menetes csatlakozó felülette van ellátva, így biztosítva a megfelelő rögzítést.
Választhatunk talppal szerelt antennát, hasznos lehet, ha a jármű gyári rendszerével egy szakadás miatt nincs vétel. A talpas antennát tetszőleges helyre rögzíthetjük.

Sok éves használat után az autó gyári rádiója elöregszik. Nem nyújtja a megfelelő funkciókat. A rádió cserekor derülhet ki, hogy az új beszerelésre váró fejegység antenna csatlakozója DIN szabványú. Ha a jármű gyárilag ISO szabványos antenna csatlakozóval van szerelve, akkor sem kell lemondanunk a rádióhallgatásról. A megfelelő átalakító használatával megoldható az új rádió beszerelése.

Az autót felszerelhetjük csörlővel. Ez a felszerelés a természetjáróknak vagy az OFF-Road szerelmeseinek hasznos segítség. A természetben, erdőben vagy horgászatkor gyakran a legváltozatosabb körülmények között kell vezetni. Egy saras földúton könnyen a legprofibb terepjáró is elakadhat. Csörlő használatával könnyedén kiszabadulhatunk a szorult helyzetből. Elektromos vagy kézi csörlőt műhelyben is felszerelhetünk a nehéz alkatrészek mozgatására. A motor kiemelése kéri erővel komoly feladat, de elektromos csörlő segítségével akár egyedül is megbirkózhatunk a feladattal.

Sokat javít az autó megjelenésén egy jól kiválasztott felni. A tél beköszöntével a szép könnyűfém kerekek helyét a lemezfelnik veszik át. A lemezfelnik megjelenésén egy esztétikus dísztárcsa sokat javít. Dísztárcsát legkisebb 12” átmérőtől a 22,5” méretig kínálunk.

A jégvédelmi ponyva megvédi autóját a nyári zivatarok okozta jégesőtől, az óriás buborékos kialakítása miatt. Télen-nyáron használható, mert télen nem fog megfagyni, eltörni. Nyáron ellenáll a napsugárzásnak, mert az anyag gyártásánál UV álló anyagot kevernek bele. Erős napsütésben való használatkor a karosszéria és a ponyva közé tanácsos (pl. lepedőt) helyezni az esetleges foltosodás elkerülése érdekében.

Árak megjelenítése EURO-ban is