Szűrés termékcsoportokra:

Biztonsági felszerelések, kötelező felszerelések

A biztonságos autózáshoz hozzátartoznak a kötelező felszerelések. Bármikor adódhat egy műszaki probléma, ami miatt a járművel az útpadkára kell félreállni. Rossz látási viszonyok esetén vagy nem belátható útszakaszon életmentő fontosságú lehet az elakadásjelző háromszög. Az elakadásjelző háromszög mellett jó, ha ott van az elsősegély csomag is.
Egy nem várt defekt mindig kellemetlen meglepetés. Az út mellett kereket cserélni még napközben is veszélyes tevékenység. Sötétben a munka tovább tart, sőt a többi közlekedő is nehezebben veszi észre a lehúzódott járművet. Fontos, hogy az ilyen helyzetekben legyen az autóban fényvisszaverő mellény, aminek viselésével, jóval messzebbről észlelhető az út mellett álló jármű. Ha van rá lehetőség az elakadt járművet biztonsági bólyákkal is jelölhetjük.
A tűzoltó készülék nem tartozik az autó alap tartozékai közé, de ha kéznél van, akkor hatékony segítség egy kezdődő tűz megfékezésében. Érdemes a nagyobb kiszerelésű készüléket választani, ezek a darabok több oltóanyagot tartalmaznak, illetve hosszabban használhatóak oltásra.
Jó, ha a nem mindennapi eseményekre is fel van készülve a jármű sofőrje. Egy komolyabb baleset elszenvedéskor előfordulhat, hogy a jármű ajtajai nyithatatlanná válnak. Ilyenkor az autó szélvédőjén vagy oldalablakán keresztül lehet kiszabadulni a jármű fogságából. Ha van, kéznél ablaktörő kalapács az ablak betörésével nyithatunk utat. Az ablaktörő kalapácsok kettős funkciót látnak el, a legtöbb esetbe a nyélbe épített penge segítségével a biztonsági öv elvágható.

Árak megjelenítése EURO-ban is