Cikkszám
Terméknév
Gyártó

Levegőszűrő olaj MANNOL Air Filter Oil 9964

MANNOL AG
  • Levegőszűrő olaj MANNOL Air Filter Oil 9964
Jövedéki engedélyes termék

MANNOL Air Filter Oil 9964

Légszűrő olaj ami különlegesen ragadós impregnálás alacsony ellenállású légszűrőkhöz (HIGH-FLOW LÉGSZŰRŐ)-a köznyelvben a "nulla-it" vagy a "nulla ellenállású szűrők". Alkalmas minden 2-ütemű használatra valamint 4 ütemű motorkerékpárok és robogók lég- és vízhűtéses motorral, valamint bármely más berendezésben, amelybe az ilyen szűrők rendesen vagy hangolási részletekként vannak felszerelve.

Tulajdonságok:

- Maximális levegőellátást biztosít, növeli a motorteljesítményt;
- Megbízhatóan tartja a port, szennyeződést és homokot a legszélsőségesebb körülmények között is. Csökkenti a kopást és meghosszabbítja az olajcsere intervallumát. Megszünteti a motor szennyeződés okozta károsodásait, meghosszabbítja élettartamát, és csökkenti a karbantartási és javítási költségeket;
- Kiváló tapadási tulajdonságokat biztosít a szűrőnek, így hatékonyan visszatartja a legkisebb porszemcséket is, miközben biztonságosan tartja a szűrőelemek felületén;
- Motorsportban ajánlott használni;
- A szűrőt halvány rózsaszínről vörösre színezi, és a szín azonnal vagy egy idő után megjelenhet;
- Teljesen kiküszöböli a HIGH-FLOW szűrők működés közbeni megsemmisülésének kockázatát.

Alkalmazás: Távolítsa el a szűrőt. Tisztítsa meg a szűrő felületét a durva portól és szennyeződésektől koppintással, majd puha halom ecsettel. Vigye fel a MANNOL Universal Cleaner 9972 tisztítószert a szűrő mindkét oldalára. Hagyja beszívódni. 10 perc elteltével öblítse le a szűrőt egy edényben vízzel, majd alacsony vízsugár alatt. Szárítsa meg jól a szűrőt. Rázza fel a tartályt, és szórjon rá 9964 MANNOL légszűrőolajat a szűrőre 20-30 cm távolságból. Törje szét a szűrőt, hogy az impregnálás legjobban behatoljon a szűrőbe. Hagyja száradni 15 percig.

Kiszerelés: 200ml

További információk Tovább
Ár: 969 Ft
db

Elérhető: Csepeli üzlet

Elérhető: M0 raktár

MOTUL A2 Air Filter Oil Spray 0,4L MOTUL Légszűrő olaj spray 400ml

MOTUL AG
  • MOTUL A2 Air Filter Oil Spray 0,4L MOTUL Légszűrő olaj spray 400ml
Jövedéki engedélyes termék

MOTUL A2 Air Filter Oil Spray -Légszűrő olaj spray

A MOTUL Air Filter Oil Spray egy speciális kenőanyag, amelyet terepmotorok, országúti motorok és ATV-k légszűrőihez terveztek. Használja a MOTUL Air Filter Clean terméket a légszűrő tökéletes tisztításához minden kenés előtt.

Kiszerelés: 400ml

Súly[kg]: 0.40

További információk Tovább
Ár: 3 350 Ft
db

Elérhető: Csepeli üzlet

Légszűrőolaj Silkolene FOAM FILTER OIL 0.5 liter

FUCHS
  • Légszűrőolaj Silkolene FOAM FILTER OIL 0.5 liter
Jövedéki engedélyes termék

Tökéletesen tapadó, vízlepergető tulajdonságú levegőszűrő olaj. A legújabb technológiájú bevonási eljárás, amely tervezésének köszönhetően növeli a habszivacs levegőszűrők hatékonyságát. A termék polimer adalékokat tartalmaz, amelyek kimondottan erős felületi tapadást nyújtanak, ami ellenáll a legfinomabb homok, por és víz behatolásának anélkül, hogy a motor levegő ellátását akadályozná.

Leírás

FOAM FILTER OIL a legújabb technológiájú bevonási eljárás, amely tervezésének köszönhetően növeli a habszivacs levegőszűrők hatékonyságát. A termék polimer adalékokat tartalmaz, amelyek kimondottan erős felületi tapadást nyújtanak, ami ellenáll a legfinomabb homok, por és víz behatolásának anélkül, hogy a motor levegő ellátását akadályozná.

FOAM FILTER OIL terméket úgy fejlesztették, hogy az a legkiválóbb motorvédelmet biztosítsa, még a legváltozatosabb környezeti körülmények között is. Csökkenti a meghibásodás kockázatát és segít a motor élettartamának megnövelésében. Ez a kiváló termék klórozott oldószerektől mentes és nem okoz károkat a habszivacs szűrő felépítésében, vagy a szűrőház anyagaiban.

MIRA-nál végzett független teszteken, a FOAM FILTER OIL jobb por visszatartási eredményeket adott, mint más egyéb termékek a piacon anélkül, hogy a levegő áramlását korlátozta volna. A FOAM FILTER OIL alacsony viszkozitású termék, ezáltal könnyen biztosítja a szűrőfelület teljes és tökéletes lefedését. A termék viszkózusabbá válik, miután az oldószer elpárolog és egy tapadós, ragadós felületi bevonatot képez. A FOAM FILTER OIL által képzett bevonatot, rendszeresen meg kell újítani, hogy az optimális védelmét kifejtse a használat alatt.

Megjegyzés: Használat után azonnal zárjuk vissza termék dobozának tetejét, különben az oldószer elpárolog.

Kiszerelés: 0,5 liter

További információk Tovább
Ár: 3 690 Ft
db

 Jelenleg nem elérhető

MOTUL A3 Air Filter Oil 1L

MOTUL AG
  • MOTUL A3 Air Filter Oil  1L
Jövedéki engedélyes termék

A MOTUL? Air Filter Oil terep- és utcai motorkerékpárok, illetve quadok szivacsból készült légszűrő betétjének karbantartására kifejlesztett anyag. Javítja a légszűrő hatékonyságát, ezáltal pedig az égés minőségét is. Megköti a port, sarat és homokot, így hosszabbítva meg a motor élettartamát.
Meggátolja a víz bekerülését a szűrőbe.
Javítja a teljesítményt, mivel csökkenti a levegőbevezetésnél fellépő nyomásveszteséget.
Taszítja a piszkot, magakadályozza a szűrőbetét eltömődését. Mivel gyorsan szárad, csökken a csepegés okozta veszteség. Kék színe megkönnyíti használatát.

Minden alkalmazását megelőzően a légszűrőt MOTUL? Air Filter Clean tisztítószerrel kell kitisztítani, majd annak száradása után következik a MOTUL? Air Filter Oil-lal történő kezelés. A felesleges olajat nyomkodjuk ki, de semmi esetre se csavarjuk, és ezután mintegy 10 percig hagyjuk száradni.

Súly[kg]: 1.00

További információk Tovább
Ár: 7 127 Ft
db

 Jelenleg nem elérhető