Szűrés termékcsoportokra:

Grayston termékek

Grayston ENGINEERING az egyik legnagyobb alkatrész szállítója az autóiparnak, illetve a rally sportban utazóknak. Az angol cég profi termékeket kínál az autósport szerelmeseinek.
Termékek között megtalálhatóak a biztonsági övek bekötéséhez szükséges alkatrészek, mint például a talpas biztonsági öv anya vagy a biztonsági öv szem.
Az autósportban számos változtatást végeznek az autókon, hogy megnövekedett igénybevételt bírák a verseny során. Szükség van jól látható visszajelzők és kapcsolók beszerelésére, ami verseny körülmények között is könnyen használhatóak.
A jármű gyári szerelésétől eltérű szélességű és méretű kerekek kerülnek felszerelésre. Gyakran a stabillab útfekvés érdekében szükség van nyomtávszélesítő használatára is. Ilyenkor a gyári kerékcsavarok hossza már nem elegendő, hosszabbra kell cserélni a biztonságos rögzítés érdekében.
Verseny közben néha a legprofibb sofőrök sem tudják elkerülni a koccanást. A koccanás során megsérülhet az autó csomagtér vagy géptető zárja. A sérült zár nem képes ellátni a funkcióját és a motorháztető felcsapódhat. Ezt megelőzhető, ha szerelünk kiegészítő zárat a motorháztetőre.
A versenyautók elengedhetetlen felszerelése az áramtalanítókapcsoló. Az áramtalanító az autó jól hozzáférhető részére van kivezetve, hogy beleset esetén az áramtalanító kart meghúzva megelőzhető legyen egy elektromos tűz kialakulás.

Árak megjelenítése EURO-ban is